Pratite nas:

HomeToplotne pumpeBauger 12 Eco Life

Bauger 12 Eco Life

Bauger ECO life serija (Napredni modeli monoblok toplotnih pumpi sa zadnjom tehnologijom u ovom segmentu uključujući savremeni R32 fluid kao tečni liquid korišćen u najsavremenijim modelima zbog visoke efikasnosti kao i kapaciteta prenosa i oslobađanja toplote zimi i rashlađivanja tokom letnjeg perioda)

Toplotna pumpa je efikasan uređaj koji se koristi za grejanje i hlađenje objekata. Jedinu energiju koju toplotna pumpa koristi jeste električna energija za pokretanje kompresora.

Zavisno od modela toplotne pumpe mogu da rade i do ekstremno niskih spoljašnjih temperatura, također ukoliko se radi o potrebi dogrejavanja sistema toplotne pumpe poseduju zavisno od modela jednu od opcija:

• ugrađenog elektro grejača
• izlaz za napajanje i kontrolu ugrađenog elektrogrejača na akumulaciskom spremniku
• izlaz za spajanje i signal za uključenje sekundarnog grejnog tela poput kotla na pelet i slično. Ovaj

sistem ima veliku upotrebu na području EU zbog svoje učinkovitosti kao i sigurnosti zagrevanja obje- kata na extremno niskim temperaturama.

Instalacija toplotne pumpe ne zahteva neke posebne uslove pa je moguće instalirati spoljnu jedinicu na tlo ili na zid objekta. Sistem grejanja toplotnom pumpom zahteva niskotemperaturni sistem, pa je i preporučena za sisteme podnog grejanja prvenstveno, ali ukoliko je vaš sistem grejanja dimenzioni- san kao niskotemperaturni, moguće je ugraditi toplotnu pumpu na Vaš sistem radijatorskog grejanja. Sa momentom uključenja toplotne pumpe u električnu energiju imate pregled potpune potrošnje za svo vreme korišćenja.

Kategorija:

Opis

Specifikacija

BAUGER 12 Eco Life
El. Napajanje V/A/Hz 220/21.5/50
Dimenzije (Š/D/V) mm 1000 x 470 x 915
Opseg snage grejanja kW 4.70 – 12.50
Opseg snage hlađenja kW 3.22 – 11.30
Vrsta rashladnog fluida R32
EEI A++
Napajanje Ph 1

Preuzmite upustvo za toplotne pumpe Bauger Eco Life